Geruchten
19 januari 2011 - Ron Smeets

Asus E600 (Windows Phone 7) gekiekt en gefilmd

Asus is in de mobiele wereld natuurlijk vooral bekend vanwege de samenwerking met Garmin, die overigens inmiddels verleden tijd is. Bijna een jaar geleden dook al een foto van een Asus toestel met Windows Phone 7 op maar dat was vermoedelijk een zogenaamd developer model.

Deze zomer dook ineens een andere Asus Windows Phone 7 smartphone op en toen werd heel even gedacht dat Asus, samen met grote namen als Samsung, LG en HTC ook bij de fabrikanten hoorde die de eerste Windows Phone 7 toestellen op de markt gingen brengen.

Dat bleek uiteindelijk niet het geval en verder bleef het ook redelijk stil rondom Asus' Windows Phone 7 plannen. Tot vandaag foto's en een korte video uitlekten van de Asus E600 met Windows Phone 7.

Eerdere geruchten over de Asus E600 spraken al over een toestel met een 4 inch WVGA display, 5 megapixel camera met LED flitser en 720p HD video opname functie en vermoedelijk de welbekende Snapdragon 1GHz processor van Qualcomm. Enfin, wellicht dat Asus over een week of vier, in Barcelona, meer info heeft.

http://www.youtube.com/watch?v=HSZ6pJf_mwc

Foto's: Asus-E600-e Asus-E600-d Asus-E600-g Asus-E600-h

En nog een foto van de Asus E600 naast de HTC HD 7: Asus-E600-b

De bron is de bekende Vietnamese website Tinhte.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.