Nieuws
19 oktober 2009 - Ron Smeets

Asus Android komt nog dit jaar

Tijdens een bijeenkomst met Taiwanese media over enkele duurzame productplannen van Asus heeft de top van het computerbedrijf zich ook laten ontvallen dat men nog dit jaar van plan is een Android Smartphone te presenteren.

Mmmh, klinkt leuk, maar als ik kijk naar de tijd die inmiddels verstreken is tussen de eerste berichten over de Asus-Garmin Nüvifone G60 en de daadwerkelijke release van dat toestel dan ga ik nog niet al te enthousiast worden over een uitspraak als deze die tussen neus en lippen door gedaan lijkt te zijn op een evenement dat eigenlijk heel ergens anders over ging ;-) Eerst zien, dan geloven!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.