Accessoires
26 mei 2006 - Ron Smeets

Armband voor sportieve walkmanphone

Het idee is niet verkeerd. Veel joggers doen dat op muziek en dan moet je natuurlijk wel een plekje vinden voor je walkman of iPod.

Sony Ericsson hoopt met de release van de W710i, een sportieve walkmanphone met opties als een stappenteller, stopwatch en snelheidsmeter, met bijbehorende armband ook tot de verbeelding van de joggende massa te spreken.

Zoals gezegd: het idee is niet verkeerd, maar helaas is de W710i toch wel wat erg groot en dik om comfortabel aan je pols of bovenarm te hangen.

Nee, dan ben je toch beter af met een iPod (Nano) en een Nike armband, zoals je hieronder kunt zien.

Foto uiterst boven: NewmobileGerelateerde links:
Sportieve en compacte walkman phone
Sportieve Nokia 5500
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.