Toestellen
18 november 2010 - Ron Smeets

Armani uitvoering van de Samsung Galaxy S kost 700 Euro

Eerder deze week doken de eerste (pers) plaatjes en een video op van een nieuwe Armani Phone van Samsung, de Galaxy S Armani. Inmiddels is het toestel al min of meer officieel gepresenteerd en hij zal in december ook al in de Nederlandse winkels verschijnen.

Volges TG Daily wordt het prijskaartje van deze nieuwe Armani Phone 700 Euro. Dat is bepaald niet mild, maar Armani producten zijn nooit echt goedkoop natuurlijk. Hier in Nederland wordt de Galaxy S Armani officieel gepresenteerd tijdens de openenigs avond van de Miljonair Fair op 9 december, zo wordt algemeen verwacht. Natuurlijk ben ik daarbij ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.