Geruchten
15 november 2010 - Ron Smeets

Armani uitvoering van de Samsung Galaxy S gespot

Begin december sponsort Samsung weer de gala avond van de Miljonair Fair. Doorgaans presenteert de Koreaanse fabrikant rond die tijd ook weer een nieuwe fashion phone. Dat zou dit keer wel eens een Armani versie van de Galaxy S kunnen worden.

Een afbeelding van dit toestel is opgedoken op WWD, in een fotogallerij bij dit artikel. Het toestel (zie ook de afbeelding hiernaast en -onder) lijkt op het eerste gezicht niet bijzonder veel op de Galaxy S die hier te koop is, maar er zijn wereldwijd meerdere varianten van de Galaxy S in omloop.

Volgens WWD zou de Armani versie van de Galaxy S in december onder andere al in Nederland op de markt verschijnen met een prijskaartje van rond de 700 Euro. Andere specs die genoemd worden zijn een 5 megapixel camera en 4 inch AMOLED display. Als dit gerucht klopt dan zal het toestel zeker zijn opwachting maken tijdens de eerder genoemde gala avond van de Miljonair Fair op donderdag 9 december.

Op YouTube is overigens ook al een uitpakvideo van de Armani versie van de Galaxy S (GT-i9010) opgedoken:

Samsung-Galaxy-S-Armani-Rumor-a Samsung-Galaxy-S-Armani-Rumor-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.