Toestellen
28 november 2007 - Ron Smeets

Armani Phone als 'Count Dracula' naar China

Kijk, dat de meeste Chinezen (nog) niet warm lopen voor een Westers merk als Armani kan ik me nog wel voorstellen.

Maar dat Graaf Dracula daar dan wel populair genoeg is om de verkoocijfers van een GSM op te krikken verbaast me toch wel enigszins.

Hoe dan ook, Samsung gaat de P520, hier dus bekend als de Armani Phone, in China op de markt brengen als de W629 'Count Dracula'.

Het toestel is ietwat dikker dan de Europese variant en wordt geleverd in een dual-standard uitvoering, geschikt voor zowel GSM (900/1800MHz) als CDMA (800MHz) netwerken.

De belangrijkste specs zijn verder hetzelfde gebleven, dus inclusief een 3 inch touchscreen display, 3 MP camera en Bluetooth.Gerelateerde links:
Bijpassende headset voor de Samsung Armani Phone
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.