Geruchten
08 februari 2008 - Ron Smeets

ARM toont ‘Android’ prototype in Barcelona

De geruchtenmolen, zo vlak voor de start van het Mobile World Congress, maakt overuren.

Het laatste nieuwtje is afkomstig van Reuters. Zij melden namelijk dat ARM, maker van (mobiele) processoren, van plan zou zijn een eerste prototype van een Google-Android Phone te presenteren in Barcelona (voor de duidelijkheid: het is NIET 't toestel op de foto hiernaast).

Reuters beroept zich op ‘bepaalde bronnen’ zonder die te noemen. Zowel Google als ARM hebben overigens nog geen reactie gegeven op deze berichten.

Over een dag of drie weten we ongetwijfeld meer.Gerelateerde links:
Dell en Google 'Android' aankondiging in Barcelona?
Android demo door Google zelf
HTC-achtig prototype van een 'Android' toestel gespot
'Android' prototype van Willcom
Google Android Video
Drie 'Android' Smartphones van HTC in 2008
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.