Accessoires
03 maart 2011 - Ron Smeets

Archos tablets goedkoop maar met een slecht display

Dat is zo ongeveer de conclusie die de boys van Beste Product trokken toen ze in Barcelona de kans kregen om de Archos 70 en 101 even uit te proberen.

Qua specs zijn deze goedkopere Android tablets best goed voorzien, maar helaas laat de kwaliteit van de displays van de 7 en 10.1 inch Archos tablet te veel te wensen over.

Tijdens de test moest Bart heel wat moeite doen om er iets op te kunnen zien. Tja, en dan heb je natuurlijk niet zoveel aan een tablet. Zie hieronder het videobewijs.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.