Nieuws
12 juni 2010 - Ron Smeets

AppUp, weer een Applicatie winkel

Op dit moment zijn er eigenlijk maar twee echt succesvolle Applicatie winkels, de App Store van Apple en de Android Market. De rest, waaronder BlackBerry AppWorld, OVI Store, PlayNow Arena, opereert nog in de marge.

Daarnaast worden er nog steeds nieuwe app winkels gelanceerd: Bada Apps en AppUp van Intel / MeeGo bijvoorbeeld. Of die levensvatbaar worden zal te tijd moeten leren.

Een bepalende factor daarbij is het aantal (bruikbare) apps dat aangeboden gaat worden. AppUpp heeft wel nog iets dat alle andere applicatie winkels missen: Cross Platform beschikbaarheid. Hieronder zie je een demo: Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.