Nieuws
16 mei 2012 - Ron Smeets

Applicatie en widget schermen van BlackBerry 10 getoond

Op BlackBerry World, twee weken geleden, liet RIM nog maar bar weinig zien van BlackBerry 10. Veel te weinig volgens de meeste aanwezigen. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

Deze week heeft een RIM medewerker in Londen, tijdens een persbijeenkomst, een screenshot laten zien van het 'applicatie scherm' van BlackBerry 10. 

Niet echt schokkend want je ziet de bekende 'iPhone' of 'tile' achtige kolommen met vierkante icoontjes van de applicaties. Verder is er ook een afbeelding van een scherm met widgets en een kiekje van de email client. Enfin, kijk zelf maar wat je er van vindt. Overigens is dit zeker niet de eerste keer dat deze UI features van BB10 gespot worden. Het enige verschil? Deze week werden ze door een RIM medewerker getoond. 

BB10-Screen-Tiles BB10-Screen-Widgets BB10-Screen-Email

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.