Geruchten
01 oktober 2005 - Ron Smeets

Apple's smartphone een kwestie van tijd

Sinds zijn gecontroleerde uitspatting tegenover de iPod Nano is Motorola topman Ed Zander vrijwel onafgebroken in het nieuws.

Zijn laatste bijdrage betreft een opmerking waarin hij beweert dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Apple haar eigen Smartphone op de markt zet.

Het feit dat Zander, door de nauwe samenwerking tussen Apple en Motorola, natuurlijk niet zomaar iemand is die iets over Apple roept heeft natuurlijk weer tot een golf van geruchten geleidt, waarbij zelfs de Newton, Apple's 90er jaren poging om iets in de mobiele wereld te gaan betekenen, weer om de hoek komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.