Nieuws
14 maart 2011 - Ron Smeets

Apple's Phil Schiller: "Witte iPhone komt in de lente"

Met de presentatie, en inmiddels al beschikbare, witte versie van de iPad 2 was al duidelijk dat Apple de 'verf' en 'materiaal' problemen met het witte glas opgelost heeft.

Dit weekend heeft Phil Schiller van Apple via Twitter (nogmaals) bevestigd dat de witte versie van de iPhone 4 nu ook niet meer al te lang op zich zal laten wachten. "The White iPhone will be available this spring (and it is a beauty!", zo twitterde hij.

Tsja, of er nu echt nog veel Apple fans op ziiten te wachten is nog maar de vraag. Over enkele maanden (rond juli) verschijnt hoogstwaarschijnlijk de volgende versie van de iPhone (5?). En dat daarmee wordt de release van de witte iPhone 4, na 21 maart dus, toch een beetje mosterd na de maaltijd, toch?

Bron: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.