Accessoires
01 maart 2006 - Ron Smeets

Apple's nieuwste Fun gadgets

Afgelopen avond was het dan eindelijk zover. De langverwachte keynote van Steve Jobs op de Apple Campus in Cupertino. In het bijzijn van diverse genodigden, voldoende pers en een aantal live bloggers.

De eerste twee aankondigingen, de Intel based Mac Mini en een HiFi dock voor de iPod, waren leuk maar weinig verassend gezien de geruchten die al geruime tijd de ronde deden.

Logisch dus dat deze twee nieuwtjes gebruikt zouden worden door Steve Jobs om de spanning tijdens de presentatie nog wat verder op te voeren in afwachting van het grote nieuws zoals de iPhone of MacTablet.

Groot is dan ook de teleurstelling als blijkt dat, samen met enkele nieuwe iPod cases, waaronder ook een lederen versie van 99 dollar, en de mededeling dat de G4 MacMini's binnenkort tot het verleden behoren, de lichten al weer aan gaan en Jobs de aanwezigen bedankt voor hun interesse.

Geen Apple smartphone, geen Apple Tablet PC of Portable Gameconsole. Zou het dan toch waar zijn dat Steve en zijn team de bodem van hun onuitputtelijk gedachte bron van inspiratie bereikt hebben?!? Tja, dan maar enkele foto's van de minder verassende nieuwtjes. . .

De MacMini met intel inside.

Volgens Apple zou deze iPod HiFi dock het einde betekenen voor alle andere stereo's die mensen nog thuis hebben staan.

Eindelijk een iPod case voor de Village People ;-)Gerelateerde links:
Wat zou Steve Jobs doen?
Apple in de MVNO business?
Apple's mobiele MacWorld nieuwtjes
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.