Entertainment
13 juni 2015 - Ron Smeets

Apple's mislukte openingsnummer voor het WWDC (video)

Ik had het er gisteren nog over met een van mijn facebook vrienden. Humor is subjectief en het helpt ook als je het snapt. Zelf hou ik wel van de de humor uit films als The Big Lebowski, Airplane! en zo'n beetje alles wat Monty Python ooit gemaakt heeft. Duitse humor, zoals KlimBim of Otto is niet bepaald mijn ding. Zoals gezegd, het is subjectief en zeker ook een kwestie van smaak.

Neem nu de fun video die Apple maakte voor de opening van de WWDC. Daarin is te zien hoe de oorspronkelijke opening van de conferentie zou hebben moeten verlopen. Feitelijk is het een 'making of' filmpje van de voorbereidingen. Je ziet een regisseur die, daags voor het event, acteurs en onderdelen van de show bekijkt, beoordeeld en ziet dat het allemaal in de soep draait. Een parodie die volgens heel veel (voornamelijk Amerikaanse) sites, bloggers en media hilarisch zou zijn. Zelf vind ik hem erg flauw. Mis ik iets?

https://youtu.be/2QdMcf1TwkY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.