Accessoires
02 januari 2007 - Ron Smeets

Apple's iTV loopt vertraging op

Tijdens het laatste 'Special Event' van Apple had Steve Jobs een sneak preview van de iTV meegenomen, Apple's eigen set top box (wireless) mediacenter.

Alom werd verwacht, en dat werd ook door Apple zelf min of meer bevestigd, dat de iTV op de komende MacWorld expo in San Francisco, volgende week, officieel gelanceerd zou gaan worden.

Inmiddels is bekend geworden dat Apple die deadline niet gaat halen vanwege problemen met het Operating System van de iTV. Insiders zeggen dat het gaat om een vertraging van enkele weken, hetgeen betekent dat de iTV mogelijk wel nog tegen het eind van deze maand (in de VS) in de winkels zal liggen.Gerelateerde links:
Drie nieuwe iPod's in 2007
Jobs haalt uit naar de Zune
Apple Special Event: One last thing...
Apple Special Event, de onthullingen!
Apple's nieuwste Fun gadgets
Wat zou Steve Jobs doen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.