Geruchten
05 januari 2010 - Ron Smeets

Apple's iSlate Tablet vanaf Maart in winkels voor $1000

Een nieuwe dag, een nieuw Apple iSlate Tablet gerucht. Dit keer afkomstig van de Wall Street Journal (abonnement link).

Die krant heeft namelijk bronnen gesproken die door Apple ingelicht zijn over de iSlate. En als die bronnen de waarheid spreken dan zal de Apple Tablet vanaf Maart in de (Amerikaanse) winkels liggen met een prijskaartje van zo'n 1000 dollar. Pfeww, niet echt een koopje dus, maar dat had ook niemand verwacht van Apple, of wel?

Dezelfde bronnen weten ook te melden dat de iSlate inderdaad eind deze maand (27 Januari) aangekondigd zal worden, hij op een nieuwe versie van MacOS zal draaien en dat er twee versie's gaan komen die beiden een 10 of 11 inch touschreen display zullen krijgen. Mmmh, dat laatste strookt dus niet met het (zogenaamde) lijstje specs dat dit weekend uitlekte. Kortom, de geruchten spreken zich, zoals zo vaak, weer eens tegen. Maar ja, daarom zijn het ook geruchten, toch? Over 22 dagen weten we het zeker ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.