Nieuws
04 september 2013 - Nichal Joosse

Apple's iPhone-event definitief op 10 september

Apple heeft gisteren een uitnodiging verstuurd naar de pers voor het Apple-evenement op dinsdag 10 september. Het mag duidelijk zijn dat Apple tijdens dit evenement zo goed als zeker de nieuwe iPhone 5C en de iPhone 5S zal gaan aankondigen. In de uitnodiging is niet te vinden wat er op het programma staat, maar de gekleurde bolletjes verwijzen vermoedelijk naar het feit dat de iPhone 5C in meerdere kleuren beschikbaar komt. 

De tekst 'This should brighten everyone's day' zal hier vast en zeker ook op slaan, al kan dit ook te maken hebben met de iPhone 5S. Het evenement zal plaatsvinden om 19:00 Nederlandse tijd en de locatie van het evenement is de Apple-campus in Cupertino. Het is nog niet duidelijk of het Apple-evenement via een livestream te volgen is, maar gebaseerd op de afgelopen jaren zal dit vast weer zo zijn.

De afgelopen maanden verschenen er behoorlijk wat geruchten over de nieuwe toestellen. AllThingsD meldde al in augustus dat Apple op 10 september een speciaal iPhone-evenement zou gaan organiseren. Vermoedelijk kunnen we op 10 september ook de Golden Master-versie van iOS 7 verwachten: de publieke versie zal waarschijnlijk beschikbaar zijn op de dag dat de nieuwe iPhones verkocht zullen gaan worden.  

Over de auteur: Nichal Joosse