Nieuws
23 oktober 2012 - Ron Smeets

Apple's 'iPad Mini' event live online te volgen

Apple zal de 'iPad Mini' presentatie die om 10u00 lokale tijd (19u00 in Nederland) straks live gaan streamen. Hopelijk hebben ze voldoende bandbreedte ingekocht ;-). Normaliter zet Apple de video's van dergelijke presentaties pas enkele uren later online.

Vanavond is dat dus anders. De presentatie is live via Apple TV te volgen of, op het web, door naar deze link te surfen. Daarvoor moet je dan wel de Safari Browser en een Mac gebruiken: "Live streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.