Toestellen
11 september 2014 - Ron Smeets

Apple's demovideo voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Eergisteren stond de halve wereld op zijn kop voor de presentatie van de nieuwe Apple gadgets. Ik weet niet of de eerste wachtende kopers in de VS, of andere landen waar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus over een week in de verkoop gaan, al voor winkels liggen ;)

Voor iedereen die niet kan wachten, of gewoon nog even rustig wil kijken naar de twee nieuwe iPhones; hieronder staat de ruim zes minuten durende promo video die Apple zelf maakte. Daarin worden ook het design en andere features besproken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.