Geruchten
30 maart 2006 - Ron Smeets

Apple's 30e verjaardag komt eraan

Tja, het zal jullie niet ontgaan zijn dat Apple's 30e verjaardag en de berichten (voornamelijk geruchten) over nieuwe Apple gadget's die op die dag, wat toevallig ook 1 April is, onthuld worden weer volop in het nieuws zijn.

We hebben de afgelopen dagen al enkele 'April Fools' posts de revue zien passeren, zoals de 'iPod from Space' en de aankondiging dat aanstaande zaterdag bij SBS de primeur van 'MacNed TV', een speciaal voor Apple geproduceerd TV programma, uitgezonden gaat worden.

Da's allemaal wel leuk, maar toch verwachten de meesten (en ook wij) wel iets nieuws van Apple, ter gelegenheid van haar 30e geboortedag. Grote vraag blijft dus: Wat toveren Stevie's mannen deze keer uit de hoge hoed? Een touchscreen iPod? de iPhone? 20 inch MacBook? de MacTablet? Wie zal het zeggen. . .Gerelateerde links:
iPod from Space: vroege 1 April grap
Apple's nieuwste Fun gadgets
Wat zou Steve Jobs doen?
Nieuwe iPod met touchcsreen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.