Entertainment
05 september 2008 - Ron Smeets

Apple weert 'Pull My Finger' applicatie uit App Store

Een tijdje geleden trok Apple de stekker uit de 999 dollar kostende 'I Am Rich' applicatie omdat die werkelijk niets deed en er klachten kwamen van kopers die zich opgelicht voelden.

Nu hebben de boys uit Cupertino de 'Pull My Finger' applicatie bij voorbaat al uit de App Store geweerd. Feitelijk niet veel meer dan een digitaal scheetkussen. De reden voor de weigering is wel apart. 'T is niet dat ze het een onsmakelijke applicatie vinden of zo, maar ze denken dat het niet geschikt is voor een breed publiek. Tja, alsof de metrokaart van Berlijn dat wel is ;-) (wereldwijd gezien, dan).

Hieronder kun je een demo bekijken.Gerelateerde links:
Een kwart van de 500 iPhone applicaties is gratis
Microsoft start zijn eigen App Store
Apple trekt de stekker uit 'I am Rich'
Sluit de fruitboer je apps af ?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.