Entertainment
21 maart 2015 - Ron Smeets

Apple Watch te duur? Koop dan de Pocket Watch (fun) Zakhorloge van Apple is goedkoper, heeft een groter scherm en betere accu

Telkens als er een nieuw Apple product gepresenteerd is wordt daar ook weer de draak mee gestoken. Grappig of niet, terecht of niet, dat maakt eigenlijk niets uit. In het geval van de Apple Watch zal het niemand echt verbazen dat het prijskaartje een geliefd onderwerp is bij parodieën.

Een smartwatch die begint bij 399 euro en waarvan het prijskaartje kan oplopen tot 18.000 euro... daar moeten toch goedkopere alternatieven voor zijn. Zie hieronder de Apple Pocket Watch; een zakhorloge van de Amerikaanse fabrikant die ook nog eens meer mogelijkheden, een groter scherm en een betere accu heeft. En dat alles voor nog geen 260 dollar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.