Accessoires
10 september 2014 - Ron Smeets

Apple Watch hands on video's

Het grootste nieuws dat Apple enkele uren geleden in Cupertino te melden had was de introductie van de eerste smartwatch van de fabrikant. Natuurlijk, de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus kregen ook veel aandacht, maar voor de iWatch had Apple, zo bleek, het grote witte gebouw opgetuigd waarover al weken gespeculeerd werd.

En omdat ze al lang niet meer de eerste met een slim horloge zijn probeert Apple dat te compenseren door meteen maar drie varianten en twee formaten te lanceren; de Apple Watch, Watch Sport en Watch Edition. Hieronder staan enkele hands on video's die afgelopen nacht, na het Apple Event, her en der online verschenen.

Het slimme horloge verschijnt pas begin volgend jaar (2015) in de winkels en dat is ook de reden dat Apple nog wat geheimzinnig doet over bepaalde features zoals de accu capaciteit en de manier waarop de Apple Watch verbindt met de iPhone. Dat zal de komende maanden nog allemaal duidelijk moeten worden.

CNet:  

Cult of Mac: 

The Verge: 

Enkele (pers)kiekjes van de Apple Watch: Apple-Watch-a1 Apple-Watch-b1 Apple-Watch-e

Via, via, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.