Wearables
19 augustus 2015 - Ron Smeets

Apple Watch gekraakt Hacker slaagt er in andere 'watchfaces' te installeren

Het is een hacker gelukt om de beveiliging van de Apple Watch te kraken zodat hij er zijn eigen, of in ieder geval andere, watchfaces op kan installeren. Het bewijs daarvoor levert Hamza Sood, een iOS ontwikkelaar, in onderstaande video die hij op Twitter postte.

De software, en handleiding, die er voor nodig is om het zelf te proberen heeft hij ook online gezet. Het werkt wel alleen met WatchOS2 en uiteraard is ook dit weer iets waar je beter niet aan kunt beginnen als je niet precies weet waar je mee bezig bent. Maar mocht je het toch, op eigen risico natuurlijk, willen proberen, dan kun je hier vinden hoe het werkt.

https://twitter.com/hamzasood/status/633752345856229376?ref_src=twsrc%5Etfw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.