Wearables
28 april 2015 - Ron Smeets

Apple Watch eind Juni in meer landen beschikbaar Welke landen dat worden, en of Nederland en België daar ook bij horen, is nog niet bekend

Sinds eind vorige week is de Apple Watch officieel te koop in negen landen. Tim Cook, CEO van Apple, heeft gisteren laten weten dat het slimme horloge eind juni pas in meerdere landen verkrijgbaar zal zijn. Helaas ze hij er niet bij welke landen dat zullen zijn. Iedereen die voor de zomer dus een Apple Watch wil hebben zal zijn of haar geluk dus in in Duitsland, Frankrijk of Engeland moeten gaan beproeven.

De gefaseerde uitrol van de Apple Watch heeft veel weg van die van de allereerste iPhone in 2007. Toen duurde het ook meerdere maanden voordat andere landen aan de beurt kwamen. Nederland en België bleven toen helemaal buiten beeld. Laten we voor de Apple fans hopen dat dit nu niet het geval zal zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.