Nieuws
06 december 2011 - Ron Smeets

Apple vs Samsung (infographic)

Afgelopen dagen heeft Samsung enkele overwinningen behaald in de strijd met Apple over de Galaxy producten. Zo werd het verkoopverbod van de Galaxy Tab 10.1 in Australië opgeheven (met een week vertraging) en wees een Amerikaanse rechter de eis van Apple voor een verkoopverbod in de VS van alle gewraakte Galaxy producten af.

Vorige week, nog voordat deze juridische overwinningen aan Samsung toegekend werden maakte MBA nog een infographic met een overzicht van de strijd tussen Apple en Samsung. Ik heb de vrijheid genomen om die infographic ietwat aan te passen met de recente ontwikkelingen.

Ik hoop dat ze daar bij MBA niet 'kwaad' over worden. De infographic is nu weer helemaal up to date dus. Totdat het volgende hoofdstuk in de slepende ruzie tussen de Koreanen en Amerikanen een feit is ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.