Geruchten
27 januari 2010 - Ron Smeets

Apple Tablet toch nog gekiekt?

Het duurt nog maar enkele uren totdat het Apple event in San Francisco van start gaat. Dan zal exact duidelijk worden welk 'exiting product' vandaag onthuld wordt. Het zal niemand ontgaan zijn dat de Tablet of iSlate een van de favorieten is ;-)

Engadget kreeg afgelopen nacht enkele nieuwe spy-pics in handen. Zou dit hem dan zijn? Het toestel op de foto's heeft in ieder geval, ruwweg, de afmetingen van een Tablet en boven in beeld is ook een iPhone/Apple achtige menubalk te zien.

Verder vallen ook de 'No Service' melding (geen SIM-kaart geinstalleerd of buiten het netwerk bereik) en het WiFi status icoontje, linksboven, op. Meer foto's:

Apple-Tablet-iSlate-2701-a Apple-Tablet-iSlate-2701-b Apple-Tablet-iSlate-2701-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.