Geruchten
29 december 2009 - Ron Smeets

Apple Tablet gerucht 967.542: Naam wordt mogelijk iGuide

De Apple Tablet is, naast de Google Phone, een van de hardnekkige geruchten waar de afgelopen weken meer en meer informatie, al dan niet juist, over opduikt.

Nadat enkele dagen geleden iSlate opdook als mogelijke naam voor het, nog steeds niet officieel aangekondigde, nieuwste Apple Gadget heeft MacRumors na enig speurwerk deze week nog een naam gevonden die Apple ooit geregistreerd heeft: iGuide.

Mmmh, lijkt mij meer iets voor Apple's eigen Navigatie systeem ;-) Hoe dan ook, iGuide is in ieder geval ooit door Apple als merknaam gesregistreerd via een bedrijfje, iGuide Media LLC, in de Amerikaanse staat Delaware en gezien de vele geruchten van de afgelopen dagen en weken is het niet gek dat ook deze 'ontdekking' weer bijdraagt aan de speculatie. We zullen zien wat er van terecht komt. De enige die daar echt duidelijkheid over kan verschaffen is natuurlijk Apple zelf. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.