Entertainment
23 mei 2012 - Ron Smeets

Apple strikt Hollywood sterren voor Siri promotie

Voor het geval dat Apple dacht dat de iPhone en Siri nog niet populair genoeg waren hebben ze er nog maar eens een paar dollar tegenaangegooid om Hollywood ster John Malkovich Siri (en de iPhone) te laten promoten ;-)

Dat resulteerde voor nu in twee video commercials, 'Joke' en 'Life'. Voor de zwoele zomeravond. Toch zou ik liever zien dat Apple dit geld stak in de ontwikkeling van Siri voor de Nederlandse taal, toch? 

 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.