Geruchten
06 augustus 2012 - Ron Smeets

Apple Store 'lekt' nieuwe iPhone connector en kleinere iPad

De geruchten over een nieuwe iPhone met een kleinere (dock)connector en een 7 inch iPad zijn al lang niet meer te tellen. Een oplettende blogger ontdekte dit weekend in Apple's eigen online shop echter wat 'tastbaar' bewijs hiervoor.

Hij vond namelijk een adapter voor een 'mini' dock connector een een afbeelding van de derde generatie van de iPad met daarbij ook een kleinere uitvoering. Vreemd is wel dat de huidige 'Nieuwe iPad' feitelijk al de derde generatie van Apple's tablet is. Enfin we zullen het wel zien. De ontdekker heeft onderstaande video gemaakt van zijn zoektocht.

Het is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen in hoeverre deze geruchten kloppen, maar dat zal niemand verbazen.

Nog enkele afbeeldingen: DockToMiniDoc-a iPad-Mini-Lek-Apple-Store-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.