Entertainment
16 november 2015 - Ron Smeets

Apple stopt met Beats Music Op 30 november gaat de stekker er uit

Op zich is dit geen heel erg verrassend nieuws te noemen. Apple heeft met de komst van haar eigen muziek streaming service, Apple Music, het 'oude' Beats Music al min of meer overbodig gemaakt. De bekendmaking dat op 30 november de stekker uit Beats Music getrokken wordt is dan ook niet veel meer dan een logisch besluit.

Klanten van Beats Music kunnen de komende weken overstappen naar Apple Music. Alle muziek, playlists en persoonlijke voorkeuren worden dan automatisch overgezet. Indien mogelijk blijft ook je gebruikersnaam (Beats Music Handle) hetzelfde. Tenzij die natuurlijk al in bezit is van een Apple Music klant. Van Beats Music gebruikers die 30 november nog niet overgestapt zijn naar Apple Music zal het abonnement automatisch beëindigd worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.