Nieuws
12 september 2006 - Ron Smeets

Apple Special Event: One last thing...

Het is een 'Sneak Peek' van de iTV, Apple's eigen 'mediacentre' waarmee je de films en andere videobestanden draadloos naar je TV kunt streamen. Een soort Airport Xtreme Video. iTV, zo benadrukt Jobs, is de werknaam. We moeten de definitieve 'winkelnaam' nog bedenken.

Naar verwachting komt de 'iTV' begin 2007 op de markt, maar Steve heeft wel een werkend model meegenomen naar zijn presentatie.

De belangrijkste specs: HDMI aansluiting, 802.11 draadloos netwerk, optische en analoge audio aansluitingen, RGB video aansluiting en rechtstreekse 110/220V input, dus geen adapter nodig. Hij is te bedienen met de bekende Apple Remote en gaat 299 dollar kosten.Gerelateerde links:
Apple Special Event, de onthullingen!
Apple's Special Event: nieuwe Nano, WideScreen iPod?
Apple event op 12 september: It's Showtime
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.