Geruchten
14 januari 2006 - Ron Smeets

Apple registreert merknaam ´Mobile Me´

Het registreren van de merknaam Mobile Me door Apple heeft de geruchten over een aanstaande move van de uitvinders van iMac, iPod en iTunes naar de mobiele business maar weer eens nieuw leven ingeblazen.

Het is niet voor het eerst (of voor het laatst) dat dit zal gebeuren, maar het is toch al weer een maand of twee geleden dat de laatste echte geruchten over GSM's en Smartphones met het Apple merk de ronde deden. Net als toen was net een Motorola ROKR gelanceerd. Verschil is wel dat de nieuwste ROKR geen iTunes meer aan boord heeft, wat de kans op de komst van een echte Apple GSM wellicht groter maakt.

Letwel, de merknaam Mobile Me kan evengoed duiden op een nieuwe lijn PowerBooks. Laat je je fantasie helemaal de loop, dan is zelfs een Apple 'branded' auto niet geheel ondenkelijk, toch?Gerelateerde links:
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Apple geruchten machine
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.