Nieuws
18 september 2013 - Nichal Joosse

'Apple organiseert 15 oktober een iPad-evenement'

Als we de Franse website MacGeneration moeten geloven (die in het verleden zowel juist als onjuist nieuws over Apple naar buiten bracht), zal Apple op 15 oktober weer een persbijeenkomst organiseren waar mogelijk nieuwe iPads gepresenteerd zullen gaan worden. Het zou moeten gaan om de iPad 5 en de iPad mini 2. Ook zouden er waarschijnlijk een aantal nieuwe Mac-producten aangekondigd worden en wellicht een nieuwe Apple TV en de langverwachte smartwatch van Apple. 

We zijn nog niet helemaal bijgekomen van vorige week, toen Apple een evenement organiseerde waar de iPhone 5C en de iPhone 5S gepresenteerd werden aan het publiek. Er werden toen geen iPads aangekondigd, waardoor het zeker is dat deze apart gepresenteerd zullen worden, net als vorig jaar. We zullen nog zeker tot oktober moeten wachten om te zien of de Franse website  gelijk had, aangezien Apple de uitnodigingen voor het evenement meestal een week van tevoren verstuurt. 

Dat er nieuwe Mac-producten gepresenteerd zullen gaan worden, lijkt ook iets wat zeker is. De MacBook Pro-lijn zou een update naar Intel's Haswell-processor moeten krijgen, evenals de iMacs. Uiteraard wachten we ook nog steeds op de lancering van Mac OS 10.9 Mavericks. De lancering van deze nieuwe versie lijkt ook steeds meer zeker nu ontwikkelaars al toegang hebben gekregen tot de bèta-versies.  

Over de auteur: Nichal Joosse