Entertainment
29 november 2007 - Ron Smeets

Apple nu ook 'Hofleverancier' ?

De afgelopen dagen is er nogal wat te doen geweest (en nog steeds) over de foto die voor het eerst opdook bij de Duitse boulevard krant Bild waarop te zien zou zijn hoe Willem Alexander en Maxima in een New Yorkse Apple Store een iPhone kopen.

Ik ga mij even niet mengen in de strijd tussen GeenStijl en de RVD dus heb ik de gewraakte foto niet geplaatst. Wat mij betreft mag iedereen een iPhone kopen, maar mag Apple zich nu ook officieel 'Hofleverancier' noemen? ;-))Gerelateerde links:
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
Koning van Maleisie kan nu ook mobiel bellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.