Accessoires
18 februari 2014 - Redactie MobileCowboys

Apple nog steeds op zoek naar iWatch-ontwikkelaars

Het lijkt inmiddels zo goed als zeker dat Apple binnenkort met een iWatch zal gaan komen. De afgelopen periode heeft Apple een aantal biotechnici en medische ontwikkelaars aangenomen die moeten gaan helpen bij het ontwikkelen van de iWatch. Het feit dat ze dit doen, laat zien dat ze heel wat van plan zijn met de nieuwe gadget. Onlangs huurde het bedrijf Marcelo Lamego in, voor een positie binnen het bedrijf die momenteel nog onbekend is. 

Voordat hij bij Apple aan de slag ging, werkte hij 8 jaar lang als de CTO van Cercacor, een medisch bedrijf met de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe medische technologieën. Lamego was ook betrokken bij de ontwikkeling van de Pronto-7, een medisch apparaat dat een award heeft gewonnen voor de manier waarop het apparaat de zuurstofverzadiging en hemoglobine bij een patiënt wist te bepalen.

Ook huurde Apple al eerder Nima Ferdosi in, een expert op het gebied van algoritmen. Hij werkte eerder bij Vital Connect, ook een medisch bedrijf maar met een sterke focus op draagbare medische apparaten en biosensortechnologieën. Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat de iWatch gelanceerd gaat worden.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl