Geruchten
12 maart 2009 - Ron Smeets

Apple Netbook geruchten worden hardnekkiger

Net als de iPhone Nano is ook dit een van de Apple geruchten die al een hele tijd rondwaren en zo nu en dan nieuw leven ingeblazen wordt.

De afgelopen twee dagen is het weer zover. Naar aanleiding van een 'anoniem' bericht over 9.7 tot 10 inch touchscreen displays die binnenkort door een Taiwanese fabrikant die vaker voor Apple werkt geleverd gaan worden aan Quanta Computers waar veel Apple producten geassembleerd worden, wordt nu weer alom aangenomen dat er nog dit jaar een Netbook van Apple gaat komen.

Deze berichten hebben het via de Dow Jones NewsWires nu zelfs al tot bij CNN Money dot com geschopt waardoor de geloofwaardigheid voor velen ineens een stuk betrouwbaarder geworden is. Zoals gewoonlijk laat Apple zelf niets los en dat zal ook niet gebeuren tot de dag dat de Netbook aangekondigd zal worden, als dat al gaat gebeuren natuurlijk. Enfin, we zullen zien.

Online is de discussie rondom de Netbook van Apple in ieder geval weer flink aangewakkerd en ook nu zijn er weer net zoveel 'believers' als 'non-believers' te vinden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.