Geruchten
08 februari 2006 - Ron Smeets

Apple koopt Palm?

Een telefoongesprek tussen twee aandeelhouders van Palm heeft de geruchten doen versterken dat Apple van plan zou zijn om een deel van de noodlijdende PDA producent over te nemen.

Gevoegd bij de speculaties rondom Apple's volgende keynote event dat schijnbaar gepland staat voor 22 Februari, maar waarvan niemand de agenda nog kent en dat zelf ook een vals gerucht kan zijn, zorgt dit dus voor de nodige geruchten-commotie in de mobiele wereld.

Afwachten op de eerste officiele berichten is het enige dat we kunnen doen, vrees ik.Gerelateerde links:
Apple in de MVNO business?
Apple registreert merknaam ´Mobile Me´
HP en Palm profiteren niet van groei PDA markt
R.I.P. voor PalmOS nabij
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Palm aangeklaagd wegens wanprestatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.