Entertainment
12 september 2014 - Ron Smeets

Apple iWatch... uhhm Apple Watch (fun video)

Best lastig dat Apple er voor koos om de iWatch niet iWatch te noemen maar Apple Watch ;) Het inspireerde Jack in ieder geval tot het maken van onderstaande, wat mij betreft erg grappige parodie op het eerste slimme horloge van de Amerikaanse gadget fabrikant.

Natuurlijk wordt ook de recente iCloud Hack op de hak genomen, maar er wordt met geen woord gerept over het feit dat heel veel Apple lovers, maar ook de haters, een ronde smartwatch eigenlijk mooier vinden dan een vierkante ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.