Concepten
11 mei 2010 - Ron Smeets

Apple iWatch concept

Er zijn de afgelopen jaren al diverse Watch Phones op de markt gebracht, varierend van goedkope (en slecht functionerende) aziatische zooi tot en met high-end (design) exemplaren van gerenommeerde merken als LG en Samsung.

De Apple iWatch is een concept, bedacht door Italiaanse ontwerpers. Mmmh, dat zou wat zijn, een horloge met het iPhone OS en  functionaliteiten als Bluetooth, WiFi een mini projector, 16GB geheugen en ow ja, de jusite tijd, natuurlijk ;-)

Hoewel de Italiaanse bedenkers van dit concept het op hun site, met een knipoog, willen doen voorkomen alsof de iWatch tijdens het komende WWDC officieel gepresenteerd gaat worden, is en blijft dit natuurlijk een concept en ik acht de kans minimaal dat dit ooit werkelijkheid gaat worden. . . of??? ;-) iWatch-a iWatch-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.