Entertainment
28 januari 2012 - Ron Smeets

Apple is stinkend rijk! (Infographic)

Apple is stinkend rijk! Een andere conclusie kun je niet trekken als je ziet dat de Amerikaanse gadget fabrikant momenteel 97.7 miljard dollar 'op de bank heeft staan' en kwartaal na kwartaal weer met record omzet- en winstcijfers komt.

Dat is genoeg om het begrotingstekort van acht (kleine) Europese landen 'af te lossen'; Slowakije, Luxemburg (wist niet dat die een tekort hadden ;-)), Bulgarije, Litouwen, Letland, Cyprus, Estland en Malta. Hieronder staat een aardige infographic van Apple's rijkdom.

Bijzonder leuk vind ik zelf de berekening dat als Apple zou besluiten haar rijkdom te delen met al haar medewerkers, dan kreeg elke werknemer op dit moment een check van ruim 6.6 miljoen dollar!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.