Geruchten
13 mei 2006 - Ron Smeets

Apple iPhone wederom bevestigd

Om de zoveel weken duikt er wel weer ergens een bericht op da niet van Apple zelf afkomstig is, maar waarin een of andere 'partner' bevestigd dat zij degengen zijn die met Apple samenwerken aan de iPod phone, iPhone, iGSM of welke i-naam dan ook.

Zo was het gisteren dus de beurt aan Softbank Corp. uit Japan die nu dus beweren dat ze samen met Apple Computer Inc. een telefoon aan het ontwikkelen zijn met een ingebouwde iPod.

Natuurlijk was Apple zelf niet voor commentaar beschikbaar. Als jullie het mij vragen riekt ook dit weer naar een goedkope manier van Softbank, dat vorige maand nog beweerde in de markt te zijn voor de overname van het noodlijdende Vodafone in Japan, om wat extra aandacht op zichzelf te vestigen.

Natuurlijk komt er uiteindelijk een echte Apple iPod GSM, maar tegen die tijd zien we Jobs zelf wel op een of ander podium verschijnen.Gerelateerde links:
Advertentie van Apple's iPhone
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Samsung's IPod Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.