Geruchten
20 november 2006 - Ron Smeets

Apple iPhone report van CNBC

De jarenlange geruchtenstroom rondom de iPhone lijkt in Januari zijn climax te bereiken als Steve Jobs verwacht wordt, de naar verluid reeds in productie zijnde GSM, officieel aan de wereld te tonen tijdens de MacWorld Expo in San Francisco.

CNBC heeft dit weekend uitgebreid aandacht besteed aan de iPhone, compleet met twee blog-experts en de nodige speculatie. Als je de tijd ervoor hebt of wilt vrijmaken, dan is onderstaand filmpje die zes miniuten meer dan de moeite waard.Gerelateerde links:
iPhone geruchten weer aangewakkerd
Twee iPhones op komst?
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Apple iPhone wederom bevestigd
Apple's 30e verjaardag komt eraan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.