Nieuws
28 augustus 2014 - Ron Smeets

Apple (iPhone) pers event bevestigd voor 9 september

Het zat er al aan te komen en nu heeft Apple dan ook officieel bevestigd dat de fabrikant op 9 september een persevent zal organiseren.

Hoewel in de uitnodiging zelf niet expliciet vermeld wordt dat daar de nieuwe iPhone(s) onthuld zullen worden lijkt dat wel heel erg waarschijnlijk. De afgelopen jaren werden nieuwe iPhones altijd begin september gepresenteerd.

De afbeelding van de uitnodiging geeft verder niets prijs. Apple zegt zelf 'Wij hoopten meer te kunnen zeggen', alsof ze nu alvast graag ietw wilden onthullen. Het hoort allemaal bij het spel van de geruchten ;) De aanwijzingen dat er in ieder geval een 4.7 inch iPhone 6 komt en mogelijk ook nog een 5.5 inch 'phablet' uitvoering zijn de afgelopen weken behoorlijk sterk geworden. We zullen het wel zien, op 9 september. En voor die tijd gaan ongetwijfeld nog heel wat geruchten de revue passeren.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.