Accessoires
22 april 2010 - Ron Smeets

Apple iPad videoreview

Afgelopen week heb ik een aantal dagen met een van de iPad's van StyleCowboy Harold kunnen 'spelen'. Behalve een optreden in mijn tweewekelijkse gadget bijdrage op TV Limburg heb ik samen met de boys van Beste Product ook een videoreview van het apparaat gemaakt. Die kun je hieronder bekijken.

Het zal voor regelmatige lezers geen geheim zijn dat ik nog steeds niet overtuigd ben van het nut van de iPad. De Apple Tablet zou het 'gat' tussen Smartphone en Laptop moeten opvullen, maar is dat er wel? Daarnaast moet hij ook concurreren met de vele ereaders, maar daarvoor is het glanzende scherm toch echt niet geschikt. Enfin, kijk zelf maar.

#hbp_1208030458#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.