Geruchten
26 januari 2010 - Ron Smeets

Apple iPad (aka iSlate) vanaf 1 Maart in Duitse winkels?

Onderstaande tweet (screenshot) is inmiddels al weer verwijderd en de kans is natuurlijk heel groot dat het hier om een (flauwe) grap of PR stunt van de Duitse Media Markt gaat, maar gezien het op komst zijnde Apple Event (morgen) is het wel begrijpelijk dat dit bericht de nodige aandacht krijgt ;-)

Voor de volledigheid. De boys van de Media Markt in Deutschland beweren dus dat de Apple Tablet onder de naam iPad in de winkels zal liggen en dat hij in combinatie met en T-Mobile (3G Data) abonnement €499 gaat kosten. Zonder abonnement, los dus, zou de prijs 899 Euro bedragen.

Nah ja, het zoveelste gerucht... Oordeel zelf, maar ik vind iPad in ieder geval geen echt catchy naam. Klinkt als een kruising tussen de iPod en een dikke kikker ;-)) Of zou dit de nagesynchroniseerde Duitse naam van de iSlate worden. "Die Deutschen übersetzen ja immer alles" (LOL). Via: MacRumors

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.