Geruchten
02 maart 2011 - Ron Smeets

Apple: "iPad 3 wordt pas echt leuk"

Ja hoor, nog vóórdat, later vandaag, de tweede generatie van de iPad officieel onthuld wordt, duiken al weer de eerste berichten over de volgende versie, voor het gemak maar even iPad 3 genoemd, op. Op zich niet zo gek, maar ze zijn, als de berichten kloppen natuurlijk, wel afkomstig van een Apple manager.

Tegenover Cult of Mac zei de persoon namelijk dat de iPad 2 (die van vanavond ;)) meer een release is voor kleine updates qua specs en snelheid en dat we er niet teveel van moeten verwachten.

Opvallender is dat de goede man (die natuurlijk anoniem wil blijven ;-)) ook al over de volgende iPad sprak, de iPad 3 dus. Die zou namelijk later dit jaar al uitgebracht gaan worden en pas écht de moeite waard zijn. Tsja, wat moet ik hier nu weer van denken. Als de iPad 2 inderdaad maar een kleine stap vooruit wordt, moeten we dan ook twijfelen aan de aanwezigheid van een camera? En twee nieuwe iPad's binnen 9 maanden? Dat is wel heel on-Apple. Ach ja, geruchten he ;-)))

De betreffende quote van de anonieme Apple stafmedewerker: “For the iPad 2 don’t get your hopes up too high. That’s all I’m going to say. They’ve had a number of problems along the way, and the third-generation iPad is the one to make a song and a dance about.”

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.