Nieuws
12 augustus 2010 - Ron Smeets

Apple iOS 4.0.2 uitgerold, Jailbreakme 'lek' gedicht

Tja, ook hier kon je natuurlijk op wachten. Nadat vorige week bekend werd dat iOS 4 heel makkelijk via het web te jailbreaken en unlocken was hebben de ontwikkelaars bij Apple weer overuren gedraaid om een upgrade, in dit geval iOS 4.0.2 in elkaar te draaien waarmee dat lek gedicht wordt.

Ofwel, als je op dit moment blij bent met je gejailbreakte en unlockte iPhone 4 dan moet je deze update even links laten liggen. Het woord is nu weer aan de boys van het iPhone Dev Team ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.