Geruchten
31 januari 2006 - Ron Smeets

Apple in de MVNO business?

Enkele weken geleden meldden wij al over de berichten dat Apple de merknaam Mobile Me geregistreerd had wat weer tot vele geruchten leidde over Apple's ambities om met eigen merk GSM's op de markt te komen.

Vandaag circuleerde er echter een foto van een mobieltje met daarin een Simcard met het Apple logo wat weer zou suggereren dat Job's mannen de wereld van de MVNO's gaan betreden. Niemand neemt althans aan dat Apple ook een eigen netwerk van GSM masten gaat opzetten. Letwel, we hebben het hier wel over Steve Jobs, dus alles is mogelijk. We zullen zien!Gerelateerde links:
Apple registreert merknaam ´Mobile Me´
Apple geruchten machine
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.