Entertainment
06 mei 2010 - Ron Smeets

Apple heeft geen humor!

Of je nu fan bent van Apple producten of niet, ik denk dat, na het zien van onderstaande video, velen het met mij eens zijn dat de boys van Steve Jobs geen humor hebben.

Ellen Degeneres, atrice en talkshow host, maakte deze week een grappige parodie van een iPhone commercial die ze vervolgens in haar eigen show liet zien. Dat grapje schoot Apple echter in het verkeerde keelgat en dus belden ze met de TV zender en de producers van de show om ervoor te zorgen dat Ellen een dag later haar excuses aanbood. Zwak, heeeel erg zwak van Apple hoor!

http://www.youtube.com/watch?v=bCZ_o81x8Bs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.